Geluid & Licht installatie MD Lights

Verhuur

Nieuw in verhuur

Enkele mogelijkheden

Licht en geluidsinstallatie huren

Verhuur licht en geluidsinstallatie

Wil je een licht- en geluidsinstallatie huren voor jouw evenement? MD Lights is expert inzake licht en geluid, voor zowel particulieren als ondernemingen. We verhuren diverse licht en geluidsinstallaties voor al uw evenementen.

Lichtinstallatie huren

Wil je een lichtinstallatie huren? Schep de juiste sfeer op je evenement met de hulp van een gepaste lichtinstallatie. MD Lights biedt een divers aanbod licht elementen en sfeerverlichting om van elk evenement een topper te maken. Gaande van LED-verlichting tot laser systemen, we bieden voor ieder wat wils. Uiteraard kunnen onze lichten ook in combinatie met een geluidssysteem verhuurd worden. Heb je vragen over de mogelijkheden? Contacteer MD Lights, wij helpen u graag verder.

Geluidsinstallatie huren

De juiste geluidsinstallatie maakt van uw evenement een echt succes. MD Lights beschikt over de nodige elementen om uw DJ booth helemaal uit te rusten en uw geluid in uw locatie te verspreiden. We bieden steeds aangepast advies bij de verhuur van onze geluidsinstallaties. Wil je een geluidsinstallatie huren in combinatie met een lichtinstallatie? Geen enkel probleem! We bieden enkele interessante totaalpakketten voor uw evenement.

Wens je meer informatie over het huren van een lichtinstallatie en geluidsinstallatie voor uw evenement in de regio West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? Contacteer MD Lights.